top of page

  Let's

Celebrate

       love".

Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over jullie BIG day. Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie. Wat een fijn vooruitzicht!

 

Mijn stijl kun je omschrijven als non-traditioneel, warm, oprecht en verhalend. In mijn foto’s vind ik het belangrijk om de momenten vast te leggen zoals ze écht zijn. Ik wil jullie herinneringen vangen en levendig houden. Jullie terug brengen naar het moment, die hand op je schouder van je beste vriend weer even laten voelen, die grote lach laten zien van familie en vrienden, genietend van de dag, de sfeer, jullie verliefde blikken naar elkaar maar ook de details en de locatie 

mogen niet ontbreken, zodat jullie oneindig kunnen nagenieten met jullie foto’s. Het is voor mij hierom heel belangrijk om een oprechte klik met jullie te hebben, zodat ik jullie verhaal op de meest mooie en betekenisvolle manier kan vertellen. Ik ben benieuwd wie jullie zijn, waar jullie gelukkig van worden en natuurlijk wat jullie plannen zijn voor jullie dag. Hebben we een klik? Yes! Dan laten we samen de liefde vieren!

 

Liefs, Stance

WEDDINGS

starten bij €2195,- 

 

Wat is inclusief bij het basis pakket?

6 uur fotografie 

• Minstens 350 zorgvuldig bewerkte beelden 

• Een extra grote preview binnen een paar dagen

• Een online privé gallery

• Small wedding album

Elk pakket is volledig te customizen qua aantal uren dat ik kom fotograferen, luxe album of bijvoorbeeld een pre-wedding shoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

StancePhotography_Geerke&Jasper-8.jpg

_

 

"Ooooooh Stance!!

Zooooo blij met de foto’s. Iedere foto,
ieder detail. Het is niet normaal hoe jij
dat vastgelegd hebt!"

 -   Jaap & Celine  

StancePhotography_Mart&Marjolein-28.jpg

WE ARE A GREAT MATCH IF YOU LOVE:

1. REALNESS

Ik hou ervan om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn, dus géén ongemakkelijk geposeer of in scene gezette momenten. Ik wil jullie lekker op elkaar laten focussen, echte momenten creëren en JUIST deze vangen in beeld. 

2. YOUR GUESTS

Nou dit zal ongetwijfeld het geval zijn, anders waren ze niet uitgenodigd toch ;)? Naast dat ik jullie natuurlijk vast leg vind ik het nét zo belangrijk om gedurende de dag jullie gasten vast te leggen. De plezier van je vrienden, oma die een traantje weg pinkt of trotse blikken van ouders. Momenten die je wellicht zelf niet eens mee krijgt op dat moment. 

3. TO LIVE IN THE MOMENT

GENIET! Echt, laat het los en raak niet in de stress als dingen net niet helemaal lopen zoals je van te voren had verwacht of had gepland. Zoals die ene stortbui, dat gênante struikelmoment (yes it happend) of al die confetti in je haar. Juist die momenten wil je eigenlijk onthouden, ze maken de dag grappig, eigen, bijzonder en leveren de mooiste beelden en verhalen voor later op.

DSC04713.jpg

LOVE TO

CAPTURE hugs

KEEP THE

MEMORY

ALIVE

 

Save your memories!

Kun jij ook zo genieten van het terughalen van bijzondere herinneringen? Albums geven dat nostalgische gevoel, alsof je een soort mini tijdmachine in handen hebt. Het is zo waardevol om de foto's niet alleen te bewaren op de computer, maar ook uitgeprint te zien in een mooi album die jullie hele verhaal van de dag opnieuw vertelt. 

Mijn albums zijn handgemaakt en hebben hoogwaardige kwaliteit die tientallen jaren mooi blijft. 

Jullie hebben zelf inspraak op het album, maar uiteraard zal ik hem voor jullie mooi vormgeven. Het materiaal en de kleur van de kaft kunnen jullie zelf kiezen.

StancePhotography_Dennis&Milou-91.jpg

_

 

Door de dag heen heb je bijna niet in de gaten dat overal een foto van gemaakt wordt. Bij het bekijken van de foto’s valt direct het oog voor detail op, net even die hand op een schouder of diegene die net stiekem een beetje geëmotioneerd is, het staat er allemaal op. Buiten dat de foto’s fantastisch zijn is Stance bovenal een super fijn persoon! Ze is persoonlijk, denkt mee, stelt je op je gemak en heeft aandacht voor iedereen. 

 -   Jet & Jorrit

SOME RECENT
WEDDING
 
STORIES
 

bottom of page