top of page

Freek & Marlou

augustus '21 Weekendje L'amour.

-

 

Oh waar te beginnen?! Dit was zo'n intens mooi weekend.

Het weekendje L'amour van Freek en Marlou.

 

Ik heb lopen janken achter de camera maar ook bijna in mijn broek moeten piesen van het lachen. Maar vooral was ik enorm onder de indruk. Tuurlijk van al het pracht voor mijn camera maar bovenal voor de enorme grote bubbel met liefde en van de meest leuke en lieve mensen om het bruidspaar heen. Een weekend om te koesteren was het, (ja, ook voor mij als fotograaf). Dat werd duidelijk in alle mooie speeches, alle knuffels die ik vast heb gelegd, maar bovenal toen het onverwacht ging regenen. Kinderen liepen verloren uit het zwembad naar hun slaapkamers maar de hele dinersetting en aankleding moest met spoed van buiten naar binnen worden getild.  En alle gasten schoten te hulp.

Banken werden z.s.m. naar binnen gebracht, kleden, tafels en er werd geholpen met de tafelsetting. Ondertussen nam ik het bruidspaar even mee zodat ze zich even konden terug trekken. Terug beneden was het resultaat MIND BLOWING en kwam de ontlading.

 

Juist in deze kleine, echte ongeplande momenten zit voor mij de essentie van een bruiloft,  het zijn momenten waarin de verbinding centraal staat. En ook als het even niet helemaal gaat zoals gepland. De dag draait niet om het picture perfect plaatje, maar om de echte momenten, vriendschappen en de liefde.

-

Het weekendje begon al op vrijdagavond, met prachtige speeches en stukjes onder de sterrenhemel. Omdat ik een triljoen foto's heb geschoten dit weekend heb ik deze beelden er voor deze blog maar even uitgelaten. (Anders werd het HUGE, haha). Dus ik start dit verhaal op de ochtend van de bruiloft.

 

Het zonnetje scheen, en alle gasten verzamelden zich bij het Chateau voor een ontbijtje. Na snel wat gegeten te hebben sloop ik naar boven om al vast wat mooie details vast te leggen. Ondertussen was Marlou nog druk aan het schrijven, want ieder moment zou Freek een liefdesbrief onder de deur door schuiven. Druk schrijft ze haar brief af om deze vervolgens richting Freek te schuiven. Ik loop mee met Freek om er bij te zijn als hij de brief leest, waarna ik al wat eerste tranen vastleg. Na een mooie speech voor zijn vrienden waarin ook de bijzondere vriendschap weer wordt benoemd wordt er geproost op de liefde. F&M worden omgetoverd tot bruid en bruidegom. De dag start.. 

Locatie:  Chateau la Noue-Le Coq

Bloemen: Judith Slagter Florals

Styling: And Mar Weddings

Bruidsjurk: Modern Romance Bridal

Catering: Ciel Stable Tales

Videografie: Valerie Spanjers

Fotograaf: Stance Photography

bottom of page