top of page

Joost & Milou

juni '21 - Preview

-

 

De afgelopen periode ben ik zo slecht in bloggen geweest, oeps! Gelukkig gingen ondanks Corona toch nog heel veel bruiloften door in 2020 en begin 2021. En nu er toch eindelijk weer versoepelingen zijn en mooie feestjes gevierd mogen worden (YES!) wil ik jullie niet onthouden wat voor mooie bruiloften ik de afgelopen periode heb vast mogen leggen.

 

Ik begin daarom met de meest recente, waarvan onder andere de preview van de lieve Joost en Milou in Rotterdam.

 

In de ochtend onderweg naar Rotterdam stond ik in de file.. oh no! Je kunt je voorstellen: instant zweten en nagelbijtend zat ik in die auto. Nog net niet te schelden (of wel, wie zal het weten ;)) op het verkeer. Gelukkig kwam ik op tijd aan het in fantastische Bruno hotel (aanrader als je een weekendje of nachtje Rotterdam gaat!). Het inchecken (want ik mocht heel lief een ook een nachtje verblijven) duurde wat langer dan verwacht dus met lichtelijke spanning liep ik naar boven naar de bruid. Daar zat ze dan, heel kalm en met mooie make-up, almost ready for the day. 

Het werd uiteindelijk een heerlijke relaxte dag met heel veel gezelligheid, de leukste gasten, prachtige ceremonie, een kleine stort bui die heel veel lol bracht, natgeregende kapsels, limoncello en wapperende servetten, een beeldschone wedding cake, champagne poppings onderweg terug naar het hotel en een afterparty op het dakterras.

Bekijk hieronder de preview van de dag (de rest volgt later!).

Locatie:  Bruno Hotel, Stadhuis Rotterdam, Matroos en het Meisje

Bloemen: Moon Daisy

Stationary: The Wedding Press

MUAH: Nicole Drège

Bruidsjurk: Herve Paris Bridal en Maison Sabben

Pak: New Tailor

Taarten: Garden of Sweets

Fotograaf: Stance Photography

bottom of page