Background.jpg
Logozwart.png

"Turn thoughts and dreams

into magic and action".

 

15-18 NOV 2022  //  Limburg, Nederland.

Een driedaagse workshop over Creëren. Zoeken. Spelen. Maken.
Een werkplaats waarbinnen je je onderdompelt in creativiteit, authenticiteit, kunst, licht en verhaal.


INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

 

LEARNING, MAKING, LOVING.
Daar gaat het om. Hoteldebotel verliefd worden op je eigen maakproces én je resultaat. Op je succes én je struggles. Weten waar jij je inspiratie vandaan kunt halen en dat kunnen vertalen naar fotografie waar je hart sneller van gaat kloppen. 


The Makers is voor jou als jij een werkplaats zoekt om te gaan graven, maken, delen en leren. Drie dagen onderdompeling, waarbinnen wij je gaan helpen om weer echt vanuit je zelf te creëren.

Met onze ervaring in de fotografie EN vanuit onze achtergrond op kunstacademies, Josan deed de academie voor theater en Stance voor fotografie & cross media design, denken wij dat we jou op een fijne manier kunnen prikkelen en aan het werk kunnen zetten. We zoeken mensen die echt op zoek willen naar hun creatie vlam, elkaar verder willen helpen en ook van elkaar willen leren.

Open mind, open heart.

Verwacht inspiratiesessies, workshops, 1 op 1 gesprekken, een live shoot om mee te kijken, tijd om uit te proberen, gouden ideeën op bierviltjes, goeie wijn gesprekken én lekker eten. En daarna, met een warm hart en een hoofd vol inspiratie naar huis. Ready to rock. 

THEMAKERSLOGO.png

THE DETAILS 

15-16-17-18 november 2022
 

1/3

We verblijven in een prachtige monumentale villa in Zuid Limburg, met 2- en 4-persoonskamers. Fijne bedden. Fijne badkamers. Fijne ruimtes om samen te zijn met overal andere lichtinval. We zorgen voor eten en drinken. Jij zorgt voor good vibes en learning attitude.

 

Check in op dinsdag vroeg in de avond op 15 november, check uit vrijdag ochtend 18 november. En daar tussen in: volle bak leren, experimenteren, maken, en het heel fijn hebben.

 

 

Het programma bestaat o.a. uit:

• Welkomstborrel & games
• Workshop CREATE & PLAY door Stance // Over licht &  creatief fotograferen.

• Workshop SENSING STORIES  door Josan // Over conceptontwikkeling & storytelling.
• Zomergasten avond

• 1 op 1 mini mentorsessies

• Live shoot met Stance en Josan
• Candlelight Pizzanight

1/1
DSC04685.JPEG
Stories by Josan - Eline en Jeroen-472_websize.jpg

ABOUT US

Stance en Josan kennen elkaar uit het werkveld. Via Instagram waarschijnlijk ergens helemaal in het begin. Na een aantal netwerkborrels kwamen we er al snel achter dat we een heerlijke klik hebben op humor-, bier- en natuurlijk; op fotografie gebied.

Als geen ander weten we hoe de tijd vliegt als je onderneming goed loopt. Hoe je verdwaalt IN je werk in plaats van dat je gaat staan voor je eigen proces als beeldmaker. Dat het knap lastig is om tijd vrij te maken om te onderzoeken. Om weer even naar binnen te keren en te luisteren en voelen naar wat jij eigenlijk echt graag zou maken als je groot mag dromen en er geen goed of fout is. 

Nadat Stance de bruiloft van Josan fotografeerde begon het steeds meer te borrelen om samen iets te doen. Een workshop moest het worden. Maar dan anders. Rauwer, onderzoekender, speelser, een beetje terug naar onze roots: de kunstacademie.

Het werd The Makers Retreat.

ONZE MISSIE: 

LEARNING, MAKING, LOVING.

We willen je onderdompelen in je eígen maakproces, en deels in dat van ons. We willen je prikkelen, inspireren en geven je graag handvatten om zelf weer te gaan zoeken en spelen. Om dat in beweging te krijgen zorgen we voor materialen, settings, (huiswerk)opdrachten, workshops, een shoot en korte 1 op 1 coaching. Jij zorgt voor een goede voorbereiding (daar hoor je meer over na bevestiging), een positieve work- en groupmode, een open mind & open heart. 


We hopen dat je na deelname aan The Makers zin hebt om je makersdromen, die ergens in je hoofd rond dwarrelen, om te zetten in actie, EN dat je fantastische nieuwe mensen hebt ontmoet die je ook hierna nog blijven inspireren en aanmoedigen. 

StancePhotography_Amber-4.jpg

INSCHRIJVINGEN GESLOTEN

NOTE: met deze inschrijving bevestig je te willen deelnemen aan The Makers Workshop15-18 november 2022, met bijbehorende betalingsverplichting. Je ontvangt altijd een bevestiging van deze inschrijving op het door jou ingevulde mailadres. Check ook je spamfolder! Niks ontvangen? Dan heb je mogelijk een tikfout in je mailadres gemaakt. Vul het formulier dan even opnieuw in.

 

 NOTE & FAQ

Er is binnen The Makers helaas geen plek voor de absolute beginner, voor de fotograaf die enkel op zoek is naar nieuw portfolio materiaal of degene met een groot ego. Daar zijn we graag duidelijk in. Om de juiste toon en diepgang te vinden is er WEL plek voor de zoeker, de twijfelaar en de graver. Voor de echte MAKERS. Op zoek naar kunst, naar authenticiteit, naar licht, naar verhaal. We verwachten dat je iets komt halen maar ook zeker iets brengt. 

"Wanneer hoor ik of ik er bij zit?"

Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je van ons reactie. Na betaling van je factuur is je deelname definitief.

"Wat bedoelen jullie met ‘geen beginners?"
We bieden de workshop aan op een gevorderd fotografie niveau. We gaan er vanuit dat je een behoorlijk aantal shoots hebt gedaan en weet waar je als fotograaf blij van wordt of juist niet. Daarnaast is het nodig dat je je camera goed (manueel) beheerst en dat je er voor open staat om samen te leren. Je brengt dus ook jouw inspiratie en vaardigheid mee de groep in. 

 

"Wat als ik achter het net vis? Komt er nog een tweede editie?"

We zijn al aan het brainstormen ;) 

 

"Can I join if I don't speak Dutch?"

Sorry this is a Dutch spoken workshop.


"Wat als blijkt dat ik na betaling verhinderd ben?"
Wegens de zorgvuldige groepssamenstelling vragen we je om niet meteen zelf een vervanger te zoeken. Meld het ons zo snel mogelijk. We kunnen je dan helpen je ticket over te dragen aan iemand op de wachtlijst. We kunnen geen geld terug geven".

-> Heb je een vraag die hier niet bij staat?

Neem gerust contact met ons op, op info@storiesbyjosan.com of info@stancephotography.com

StancePhotography_Wieteke&Julian-62.jpg

Are you ready?

We are!

Liefs, Josan & Stance