StancePhotography_Sanne-76.jpg

Let's shoot!

Een herinnering voor later.

Samen met je grote liefde, je pasgeboren kleintje of je mooie gezin op de foto om deze tijd vast te leggen en later op terug te kunnen kijken. 

 

De locatie is in overleg, maar mijn voorkeur gaat er naar uit om er echt iets speciaals van te maken: ga lekker picknicken, surfen, zwemmen, fietsen, een tochtje maken met de boot, wandelen, en/of kies een mooie locatie die echt bij jullie past. In het bos, in de stad, in jullie favoriete koffietentje of lekker bij jullie thuis, alles kan. Ik denk graag met jullie mee! Ik fotografeer graag op een spontane en ongedwongen manier, dus tijdens een leuk uitje of ontspannend wandeling leg ik jullie tussendoor vast. Dit zorgt voor de meest pure en ongedwongen foto's.

 

01.

zwanger - loveshoot - boudoir

 

  €325,- *

Hiervoor krijg je:

• 60-90 minuten shooten 

• Een online gallery binnen 3 weken

• 40 bewerkte foto's in hoge resolutie

• Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

gezin - newborn 

 

  €395,- *

 

Hiervoor krijg je:

• 2 uur shooten

• Een online gallery binnen 3 weken

• 50 bewerkte foto's in hoge resolutie

• Mini album met 20 foto's

• Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen.

02.

Mijn prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 10km vanaf Hoevelaken (daarbuiten €0,35 per kilometer, LET OP: vanaf juli 2021 is dit vanaf Hengelo OV). De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie. Bij het boeken van een zwangerschapsshoot ontvangen jullie 20% korting op een Newborn sessie.

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

F.A

Questions

1. Welk pakket is het meest geschikt voor mij?

Dit is afhankelijk van waar je de beelden voor wilt gebruiken. Pakket 1 is geschikt voor als je een aantal mooie portretten nodig hebt voor je website of social media. Wil je ook sfeerbeelden voor op je website en/of content voor je instagram? Dan raad ik je pakket 2 aan. Pakket 3 is geschikte voor langere commerciele shoots. 

2. Hoelang duurt het voordat wij de foto's ontvangen en hoe worden deze geleverd?

Jullie ontvangen binnen 3 weken een online prive gallery waarin je je favorieten beelden kunt uitkiezen en downloaden, via deze gallery kunnen jullie ook eventueel prints bestellen. 

3. Wat is een geschikte locatie?

Bij een new shoot kom ik graag bij jullie langs om de eerste periode van jullie met jullie kleintje vast te leggen in eigen omgeving. Voor een loveshoot of gezin shoot ga ik graag met jullie op pad! Er zijn een paar vaste mooie locaties waar ik graag fotografeer waar ik geen extra reiskosten voor reken, maar het kan ook zeker op een toffe eigen locatie!

4. Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?

Kleding is mega belangrijk op een foto. Via de mail stuur ik jullie voorafgaand aan de shoot een PDF toe waarin ook kleding en kleur adviezen te vinden zijn.

5. Wat is de beste periode voor een newborn shoot?

Doe dit vooral wanneer jullie je weer goed voelen. Het kan het beste plaats vinden in de eerste maand na de geboorte, maar als jullie voorkeur uit gaat naar iets later kan dat natuurlijk ook.

6. Wat gebeurt er bij slecht weer?

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn moeten we de shoot helaas verplaatsen. Ik hou de voorspellingen goed in de gaten en bij regen of een donkere dag neem ik even contact met jullie op.

7. Hoe kan ik een shoot boeken?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met jullie op via mail. 

StancePhotography_Hannah&Nando-20.jpg

"Ik wil de 
momenten voor
je vangen die

er het allermeest 

toe doen."  

Wat was het een feestje om Stance te ontvangen bij ons thuis! Stance heeft prachtige foto's van ons zoontje gemaakt toen hij 3 weken oud was. De sfeer in huis was heel rustig en wij konden onze dagelijkse bezigheden voortzetten terwijl Stance om ons heen bewoog en bijna geruisloos foto's maakte. De foto's zijn prachtig geworden en een fantastische herinnering voor later. Eén ding weten we zeker: dit was niet onze laatste shoot bij Stance!

-

Stephen & Anne

Check out my most recent work
@stancefotografie

info@stancephotography.comHoevelaken, Nederland | © Stance Photography, 2017-2021 | All rights reserved

Privacy policy

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle