top of page
StancePhotography_-Coert&Jiska-76.jpg
Logozwart.png

Let's capture      your love

Een herinnering voor later.

Samen met je grote liefde, jullie pasgeboren kleintje of met je prachtige zwangere buik op de foto om deze tijd vast te leggen en later op terug te kunnen kijken. 

 

De locatie voor jullie loveshoot is in overleg. Laten we er iets leuk van maken! Ga lekker picknicken, surfen, een tochtje maken met de boot, wandelen, en/of kies een mooie locatie die echt bij jullie past. In het bos, in de stad, lekker bij jullie thuis, alles kan. Ik denk graag met jullie mee! Ik fotografeer op een ongedwongen manier zonder al te veel geposeer, dus tijdens een leuk uitje of ontspannend wandeling leg ik jullie tussendoor vast. Dit zorgt voor de meest pure en ongedwongen foto's.

Voor newborn shoots kom ik graag bij jullie thuis langs. Bij boudoir/zwangerschapsshoots is de locatie in overleg, dit bespreken we tijdens de brainstormsessie.

Wedding info
DSC00271.jpg

01.

LOVE SHOOT

 

  €395,- *

Hiervoor krijg je:

• 60-90 MIN. SHOOTEN

• EEN ONLINE GALLERY BINNEN 3 WEKEN

• ALLE (MINSTENS 40) FOTO'S IN HOGE RESOLUTIE

StancePhotography_Carola-20.jpg

02.

ZWANGERSCHAPS (BOUDOIR) SHOOT

  €425,- *

Hiervoor krijg je:

• 1,5 -2 UUR SHOOTEN OP EEN LOCATIE IN OVERLEG

• TELEFONISCH OF VIA ZOOM BRAINSTORMSESSIE 

• EEN  ONLINE GALLERY BINNEN 3 WEKEN

• MINSTENS 40 BEWERKTE BEELDEN IN HOGE RESOLUTIE

• EEN 15x15 FOTO ALBUM

NEWBORN

 

  €425,- *

 

Hiervoor krijg je:

• 1,5 - 2 UUR SHOOTEN BIJ JULLIE THUIS

• EEN ONLINE GALLERY BINNEN 3 WEKEN

• ALLE (MINSTENS 60) BEELDEN IN HOGE RESOLUTIE

• SMALL ALBUM 15X15, MET JE FAVORIETE BEELDEN

StancePhotography_Made-66.jpg

03.

Mijn prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Hengelo Overijssel (daarbuiten €0,45 per kilometer).
 
• Bij het boeken van een zwangerschapsshoot ontvangen jullie 20% korting op een Newborn sessie.

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

F.A

Questions

1. Hoelang duurt het voordat wij de foto's ontvangen en hoe worden deze geleverd?

Jullie ontvangen binnen 3 weken een online prive gallery waarin je je favorieten beelden kunt uitkiezen en downloaden, via deze gallery kunnen jullie ook eventueel prints bestellen. 


2. Wat is een geschikte locatie?

Bij een newborn shoot kom ik graag bij jullie langs om de eerste periode van jullie met jullie kleintje vast te leggen in eigen omgeving. Voor een loveshoot ga ik graag met jullie op pad! Er zijn een paar vaste mooie locaties waar ik graag fotografeer waar ik geen extra reiskosten voor reken, maar het kan ook zeker op een toffe eigen locatie! Alleen maar leuk! Bij een (zwangerschaps)boudoir sessie gaan we vooraf samen sparren over een mooie geschikte plek.

3. Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?

Kleding doet veel voor het beeld, maar draag écht vooral waar jij/jullie je prettig in voelen. Dat zie je ook terug! Vind je het toch lastig? Natuurlijke kleuren werken goed op de foto, via de mail stuur ik jullie voorafgaand aan de shoot ook een PDF toe waarin ook kleding en kleur adviezen te vinden zijn.

4. Wij zijn niet echt fotogeniek, is een shoot wel wat voor ons?

OH JAWEL! Dit is denk ik wel de meest gestelde vraag of opmerking die ik hoor en geloof me; don't worry, just be you. Tijdens de shoot probeer ik alles zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Zie het als een gezellige wandeling waarbij we gewoon kletsen, ik jullie af en toe wat 'opdrachtjes' geef en jullie tussendoor vastleg. Of ga juist iets doen, huur dat bootje, stop die picknick mand vol, slenter door de stad samen en haal een drankje to go of nodig me uit tijdens jullie verblijf in jullie toffe airbnb bijvoorbeeld. Juist die (echte) momenten zijn het waard om vast te leggen en maken het ook nog eens een oprecht leuke ervaring en herinnering, geloof mij!

5. Wat is de beste periode voor een newborn shoot?

Doe dit vooral wanneer jullie je weer goed voelen. Het kan het beste plaats vinden in de eerste 3 weken na de geboorte, maar als jullie voorkeur uit gaat naar iets later kan dat ook heel goed!

6. Wat gebeurt er bij slecht weer?

Mochten de voorspellingen erg slecht zijn en we hebben afgesproken op een buitenlocatie dan moeten we de shoot verplaatsen. Ik hou de voorspellingen goed in de gaten en bij regen of een donkere dag neem ik even contact met jullie op.

StancePhotography_Edwin&Ilona-33.jpg

"Ik wil de 
momenten voor
je vangen die

er het allermeest 

toe doen."  

bottom of page