BLOG-stancephotography-coronabruiloft7.j
1/7

Laten we

mooie 

herinneringen

 maken en 

vastleggen
voor later."

 

WEDDINGS

Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over jullie BIG day. Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie. Wat een heerlijk vooruitzicht!

 

Mijn stijl kun je omschrijven als non-traditioneel, warm, oprecht en verhalend. In mijn foto’s vind ik het belangrijk om de momenten vast te leggen zoals ze écht zijn. Ik wil je die hand op je schouder van je beste vriend weer even laten voelen, die grote lach laten zien van opa en ouders, genietend van de dag (wat je op dat moment zelf wellicht niet eens hebt gezien) en dat gevoel wanneer je dat traantje wegpinkte opnieuw laten voelen wanneer je de beelden terug kijkt. Ik wil de sfeer van de dag vangen en ook zeker mogen daarin de details, de locatie en jullie gasten niet ontbreken. Mijn doel is om jullie verhaal verhalend te vertellen alsof het een film is die jullie terug kijken, zodat jullie oneindig kunnen nagenieten met jullie beelden.

 

Het is voor mij hierom heel belangrijk om een oprechte klik met jullie te hebben, zodat ik jullie verhaal op de meest mooie en betekenisvolle manier kan vertellen. Een voorafgaand (en vrijblijvend) gesprek is daarom fijn om mijn werkwijze te vertellen, tips te delen, maar ook om elkaar te leren kennen. Ik ben benieuwd wie jullie zijn, waar jullie blij van worden en wat jullie plannen zijn voor jullie mooie dag! Hebben we een klik? Dan staat na de aanbetaling jullie datum met vette letters vast in mijn agenda! 

1/11

De tarieven voor mijn bruidsreportages starten bij €1695,- voor 6 uur fotografie.

 

Wat je daarvoor kunt verwachten:

• 6 uur fotografie

• Een gezellige kennismaking (real life of online), tussentijds contact én een telefonische detailbespreking een week voor jullie bruiloft.

• Minstens 350 zorgvuldig bewerkte beelden 

• Een grote preview van minstens 50 foto’s binnen 5 werkdagen via een online gallery om te delen met jullie vrienden/familie

• Luxe small album 

• Een online guide vol met tips en inspiratie 

Elk pakket is volledig te customizen met bijvoorbeeld een prachtig tijdloos fine art trouwalbum, het aantal uren dat ik kom fotograferen of een pre-wedding shoot voorafgaand aan jullie bruiloft. 

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Vraag voor meer informatie en mijn pakketten geheel vrijblijvend mijn brochure aan via mijn contact formulier. Of stuur een bericht naar info@stancephotography.com, ik hoor graag meer over jullie bruiloft!

Yes!

Stuur 

ons meer

info

StancePhotography_Stance-fotografie-Amer

Trouwen jullie in

het buitenland?

Ik reis graag met jullie mee! Vraag de

'Trouwen in het buitenland' brochure aan & 

laat me weten wat jullie trouwplannen zijn.

Vraag hier de brochure aan.

 

Yes!

let's do this!

LET'S SHOOT!

Een herinnering voor later.

Samen met je grote liefde, je pasgeboren kleintje of je mooie gezin op de foto om deze tijd vast te leggen en later op terug te kunnen kijken. 

 

De locatie is in overleg, maar mijn voorkeur gaat er naar uit om er echt iets speciaals van te maken: ga lekker picknicken, surfen, zwemmen, fietsen, een tochtje maken met de boot, wandelen, en/of kies een mooie locatie die echt bij jullie past. In het bos, in de stad, in jullie favoriete koffietentje of lekker bij jullie thuis, alles kan. Ik denk graag met jullie mee! Ik fotografeer graag op een spontane en ongedwongen manier, dus tijdens een leuk uitje of ontspannend wandeling leg ik jullie tussendoor vast. Dit zorgt voor de meest pure en ongedwongen foto's.

 

Max 6 personen. Geschikt voor:

Gezin x Lovers x Boudoir x Newborn

01.

zwanger - loveshoot - boudoir

 

  €285,- *

Hiervoor krijg je:

• 60-90 minuten shooten 

• Een online gallery binnen 3 weken

• 40 bewerkte foto's in hoge resolutie

• Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen

02.

gezin - newborn 

 

  €325,- *

 

Hiervoor krijg je:

• 2 uur shooten

• Een online gallery binnen 3 weken

• 50 bewerkte foto's in hoge resolutie

• Mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen.

UPGRADE

Keep the memory alive

  + €65,- 

 

Hiervoor krijg je:

• Jullie verhaal verteld in een

mooi album van 15x15 

• 30x40 afdruk van jullie favoriete foto

* De genoemde tarieven zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 10km vanaf Hoevelaken (daarbuiten €0,35 per kilometer).

* Bij het boeken van een zwangerschapsshoot ontvangen jullie 15% korting op een Newborn sessie.

 
Zakelijk-stancefotografie.jpg

De genoemde tarieven zijn excl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 10km vanaf Hoevelaken
(daarbuiten €0,35 per kilometer). Excl. eventuele parkeerkosten.

BRANDS & PORTRAIT

Wil jij jezelf, je onderneming, je merk of persoonlijkheid een boost geven, je onderscheiden en écht uitstralen waar jij voor staat? Ik ga met liefde met je mee op pad om samen mooie content voor je website en social media te creëren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je de verschillende pakketten. Liever wat hulp bij het kiezen van het juiste pakket? Stuur mij gerust een berichtje, kijk ik met je mee!

Yes!

let's do this!

Mijn prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 10km vanaf Hoevelaken (daarbuiten €0,35 per kilometer). De digitaal geleverde bestanden worden toegestuurd in hoge resolutie.

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

COPYRIGHT

© Stance Photography, 2017-2021

All Rights Reserved

Privacy policy

CONTACT

info@stancephotography.com

Hoevelaken, Nederland

Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf

  • Facebook - Black Circle