LOVE & FAMILIES 

-

Shoot informatie

BUITENLOCATIE

 

Ik fotografeer het liefst met daglicht. Natuurlijk de shoots op een mooie buitenlocatie, maar ook de meeste binnenreportages. Het is daarom belangrijk dat er wel voldoende licht is tijdens jullie reportage. Wanneer het heel erg donker is en/of regent zal ik contact met jullie opnemen en kijken we samen naar andere opties en of we de shoot eventueel gaan verplaatsen.

 

Daarnaast werk ik het liefste met het mooiste zachtste licht, en dat is in de zomermaanden tijdens het golden hour. Om dezelfde mooie sfeer te krijgen in jullie foto's raad ik aan de shoot tijdens de avond uren te plannen.

REISKOSTEN

 

Binnen een straal van 10km vanaf mijn woning in Hoevelaken bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,35ct p/km

KLEDING ADVIES

 

Het mooiste qua kleding tijdens een shoot zijn natuurlijke tinten, herfstkleuren of pastelkleuren, laagjes en niet te drukke prints. Vermijdt geheel zwarte kleding, hierdoor lijkt je huid bleek op de foto. Draag casual, kleding waar je je het prettigst in voelt! Voor de vrouwen: een zwierige jurk of rok doet het altijd goed! En neem wat details mee zoals een sjaal, haarband, hoedje etc.

COPYRIGHT

© Stance Photography, 2017-2020

All Rights Reserved

Privacy policy

CONTACT

info@stancephotography.com

Hoevelaken, Nederland

Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf

  • Facebook - Black Circle