Joe! Ik ben Stance (spreek je uit als Stans), 30 jaar en ik word dolgelukkig van gezelligheid, de wereld zien, fotografie en mooie verhalen vertellen door middel van deze fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Twente (een accentje is dus aanwezig, jullie zijn gewaarschuwd), maar woon nu samen met mijn vriend met onze twee fluffy mini kipjes in het midden van het land, vlakbij Amersfoort. Niet voor lang meer, want eind deze zomer gaan wij gezellig terug verhuizen naar Hengelo.

Stancie-21.jpg

THE FACE BEHIND THE CAMERA

^ Foto door With Lou Photography

Alles om mij heen bekijk ik voortdurend in shots, met aandacht voor licht, kleur en composities, ook zonder camera in mijn hand. Enorm fascinerend vind ik het en ik kan er zo enthousiast van worden. Fotograferen is dan ook echt wat ik het allerliefste doe. Maar het contact met de personen voor mijn camera is voor mij minstens zo belangrijk als het fotograferen zelf. Ik wil graag meer zijn dan alleen de fotograaf. Ik vind het belangrijk om mensen die ik vastleg te leren kennen en daardoor hun verhaal te kunnen vertellen. 

Wat centraal staat in wat ik vast leg zijn spontane, pure emoties, vriendschap en vooral.. de liefde! Mijn liefde voor detail en de schoonheid van kleine, alledaagse dingen en natuurlijk vooral de liefde tussen de mensen voor mijn camera. Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat het een tastbare herinnering wordt.

Ik kan genieten van een avond met vrienden, ergens gezellig uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reisbestemming.. Want echt, reizen maken, mooie plekken en culturen ontdekken, vind ik  ge-wel-dig.  Mijn hart is echt verknocht aan Azië, ik kan ook uren over mijn enorme liefde voor dit continent doorpraten. Daarnaast hou ik van Thais & Indisch eten (verrassend hé?), speciaal biertjes op het terras, natuur, plantjes (al overleven zelfs cactussen het niet altijd bij mij), creativiteit, mooie tegeltjes en printjes, maar ook om gewoon lekker op de bank te zitten met een spannende serie. 

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs, Stance