COPYRIGHT

© Stance Photography, 2017-2020

All Rights Reserved

Privacy policy

CONTACT

info@stancephotography.com

Hoevelaken, Nederland

Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf

  • Facebook - Black Circle
Stance Photography

Mijn naam is Stance (spreek je uit als Stans), 28 jaar en geboren en opgegroeid in het mooie Twente. Een accentje is dus aanwezig, jullie zijn gewaarschuwd ;). Samen met mijn vriend woon ik momenteel in een fijn huisje, met onze twee fluffy mini kipjes in het midden van het land, vlakbij Amersfoort. 

 

Alles om mij heen bekijk ik voortdurend in shots, met aandacht voor licht, kleur en composities, ook zonder camera in mijn hand. Enorm fascinerend vind ik het en ik kan er zo enthousiast van worden. Fotograferen is dan ook echt wat ik het allerliefste doe. Maar het contact met de personen voor mijn camera is voor mij minstens zo belangrijk als het fotograferen zelf. Ik wil meer zijn dan alleen de 'fotograaf'. Ik vind het belangrijk om mensen die ik vastleg te leren kennen en daardoor hun verhaal te kunnen vertellen. Wat centraal staat in wat ik vast leg zijn spontane, pure emoties, vriendschap en vooral de liefde. Mijn liefde voor detail en de schoonheid van kleine, alledaagse dingen en natuurlijk vooral de liefde tussen de mensen voor mijn camera. Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat het een tastbare herinnering word.

 

Ik kan genieten van een avond met vrienden, uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reisbestemming.. want echt, reizen maken, mooie plekken en culturen ontdekken, vind ik  ge-wel-dig. Mijn hart is momenteel echt verknocht aan Azië, ik kan ook uren over mijn enorme liefde voor dit continent doorpraten. Daarnaast hou ik van Indisch eten (verrassend hé?), (speciaal) biertjes, natuur, plantjes (al overleven zelfs cactussen het niet altijd bij mij), creativiteit, mooie tegeltjes en printjes, maar ook om gewoon lekker op de bank te zitten met een spannende serie.

Dat ik voor mijn werk heel Nederland en soms zelfs daarbuiten door mag reizen om de mooiste verhalen vast te leggen is echt een droom die uitkomt! 

 

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs, Stance

Stance Photography, Stance Bouwmeester Fotografie