top of page


 
Joe! Ik ben Stance (spreek je uit als Stans), 31 jaar en ik word dolgelukkig van gezelligheid, de wereld zien, fotografie en mooie verhalen vertellen door middel van deze fotografie. Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Twente (een accentje is dus aanwezig, jullie zijn gewaarschuwd).

Na 4 jaar vlakbij Amersfoort te 
hebben gewoond, trok het dichtbij vrienden en familie wonen toch wel weer heel erg. Toen we eenmaal ons droomhuis hadden gevonden was de keuze snel gemaakt. Dus na maanden klussen aan ons nieuwe huis wonen wij sinds eind 2021 weer in Hengelo samen met onze Aussie pup en 2 fluffy kipjes.

Stancie-21.jpg

THE FACE BEHIND THE CAMERA

Logozwart.png

^ Foto door Marlou Photography

Alles om mij heen bekijk ik voortdurend in shots, met aandacht voor licht, kleur en composities, ook zonder camera in mijn hand. Enorm fascinerend vind ik het en ik kan er zo enthousiast van worden. Ik droom serieus soms zelfs dat ik mooi licht ontdek en ik aan het fotograferen ben. Fotograferen is dan ook echt wat ik het allerliefste doe. Maar het contact met de personen voor mijn camera is voor mij minstens zo belangrijk als het fotograferen zelf. Ik wil graag meer zijn dan alleen de fotograaf. Ik vind het belangrijk om mensen die ik vastleg te leren kennen en daardoor hun verhaal te kunnen vertellen. 

Wat centraal staat in wat ik vast leg zijn spontane, pure emoties, vriendschap en vooral.. de liefde! Mijn liefde voor detail en de schoonheid van kleine, alledaagse dingen en natuurlijk vooral de liefde tussen de mensen voor mijn camera. Fotograferen is voor mij een manier om momenten zo vast te leggen dat het een tastbare herinnering wordt. 

Ik kan genieten van een avond met vrienden, ergens gezellig uit eten gaan, buiten zijn en ik droom graag over onze volgende reisbestemming.. Want echt, reizen maken, mooie plekken en culturen ontdekken, vind ik  ge-wel-dig.  Mijn hart is echt verkocht aan Azië, ik kan ook uren over mijn enorme liefde voor dit continent doorpraten. Daarnaast hou ik van Thais & Indisch eten (verrassend hé?), Brugse Zot of een IPA op het terras, natuur, plantjes (al overleven zelfs cactussen het niet altijd bij mij), creativiteit, mooie tegeltjes en printjes, maar ook om gewoon lekker op de bank te zitten met een spannende serie. 

Genoeg over mij, graag hoor ik jullie verhaal! Ik kan niet wachten om jullie verhaal te mogen vastleggen. Willen jullie meer weten over mij of over mijn manier van werken? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt!

Liefs, Stance

bottom of page